Şi noi ne dorim să fim parte din revalorizarea socială!

Suntem de părere că o persoană care se dezice de îndatoririle sale, este o persoană care nu serveşte la nimic. Există o datorie faţă de noi înşine, faţă de familiile noastre, de grupul în care activăm, de societatea căreia aparţinem.

Modul în care alegem să ne cerem drepturile cetăţeneşti ar trebui să fie direct proporţional cu cel prin care oferim ceea ce avem mai bun mediului în care trăim şi activăm.

Este evidentă lipsa de principii şi valori relaţionate cu simplitatea, bunul simţ, decenţa, etica etc. Nu am găsit o altă cale de a susţine revalorizarea colectivă decât prin efortul schimbării individuale şi prin găsirea curajului de a da curs exprimării sincere cu privire la ceea ce trăim în prezent.

Nu suntem adepţii modelelor, ai tiparelor cărora ar trebui să ne pliem, dar respectăm valorile acolo unde există.

Fiecare deţine doza sa de unicitate; acel ceva care îl defineşte la nivel particular. Acest “ceva” particular este punctul pe care ar trebui să se susţină un proces precum cel al schimbării.

Cunoaştem multe persoane cu valori deosebite. Copii, tineri şi oameni maturi care prin ceea ce sunt şi prin forţa exemplului lor, redefinesc polii aşa ziselor valori sociale actuale.

Te invităm să ÎŢI GĂSEŞTI CURAJUL DE A SPUNE CE SIMŢI! Te ajutăm în felul nostru şi potrivit posibilăţilor de care dispunem.

Publică gândurile tale pe https://psihologiaschimbarii.ro/ !

Îţi place poezia? Scrii esee de caracter reflexiv-meditativ? Îţi place să te cunoşti pe tine însuţi? Consideri că putem fi mai buni decât suntem în prezent? Fă primul pas şi fă-ţi ideile cunoscute!

Te promovăm în mod GRATUIT şi în acord cu mijloacele de care dispunem.

Ce trebuie să faci?

🖋 Pregăteşte textul în format word. Textul trebuie să conţină diacritice.

🖋 Asigură-te că îndeplineşte condiţiile gramaticale ale limbii române. În caz de nevoie, te vom ajuta atât cât vom putea.

🖋 Trimite-ne textul la adresa de mail psihologiaschimbarii@gmail.com. Îl verificăm, şi dacă va corespunde cerinţelor îl vom publica pe pagina noastră.

Publicarea textelor se va face în acord cu timpul de care dispunem! Comunicarea are loc exclusiv pe mail.

✅ Notă

  • Nu se acceptă publicarea cu pseudonim! Susţinem asumarea şi responsabilitatea acţiunilor noastre, motiv pentru care cerem ceea ce oferim! Dacă doreşti, ne poţi trimite şi o fotografie cu tine pentru avatarul autorului, cât şi o descriere sumară a ta.
  • Nu se acceptă texte care să prezinte atacuri la persoană, mesaje xenofobe, politice, ideologice sau religioase. Nu ne interează să fim părtinitori nimănui; fiecare este liber să gândească aşa cum doreşte.
  • Ne interesează să valorificăm ceea ce simte fiecare şi ceea ce crede că poate aduce o schimbare în bine a noastră înşine.
  • În cazul în care nu ai peste 18 ani dar îţi doreşti să publici, vei avea nevoie de consinţământul tutorelui legal. (acolo unde există)

Acesta este modul nostru de a ne face folositori societăţii căreia aparţinem.

„Nu întreba ce poate face ţara ta pentru tine, întreabă ce poţi face tu pentru ea.” – Khalil Gibran

Proiect “Celebrii anonimi” – un demers marca Psihologia Schimbării.

Tipul activităţii: PROBONO PUBLICO.