,Psihologia schimbării“, în calitatea sa de lucrare de cercetare și analiză a facultății conștiinței menite să ofere șansa unei reale schimbări, îmbinând elemente ce țin de știință, mistică, fenomenologie, psihologie aplicată și gnosticism contemporan, încearcă să nască în profunzimile celui care caută să ofere răspuns neliniștilor sale, nevoia de a descifra marile enigme cu privire la misteriosul sentiment care îndeamnă nu de puține ori să ne întrebăm:
Să fie oare ceea ce traiesc totul? Mai poate exista și altceva în afara acestei mecanici rutinare, lipsită parca de scop și sens?

,,Psihologia Schimbării“, în esență, reprezintă un exercițiu al echilibrului care oferă cititorului o nouă viziune cu privire la modul în care viața poate fi percepută, înțeleasă și asimilată sub forma experienței.

,,Psihologia schimbării” testeaza limitele raționamentului conceptual, cauză a manifestării noastre externe, supune analizei veridicitatea conceptului de realitate așa cum este înțeles în mod comun și oferă amabilului cititor un sistem prin care, începând chiar de astazi, poate începe propria sa munca de definire și echilibru interior, în acord cu experiența particulară.

,,Psihologia Schimbării“, carte care se adreseaza tuturor celor pasionați de autocunoaștere, vă invită la o călătorie eminamente interioară, cu scopul de a curăța tot mai mult oglinda care reflectă ceea ce cu adevărat suntem la nivel intern și care nu este alta decat lumea în care trăim.

Nu schimbând lumea ne putem schimba pe noi! Ci lucrând necontenit asupra sinelui vom fi capabili să reflectăm în lume cea mai buna variantă a noastră înșine!

A sculpta în gând este echivalentul artei în care materia și energia nu generează o dihotomie internă a realității conceptuale, ci se îmbină în mod plăcut, armonios oferindu-i gândului încă din pântece, o nouă formă a materializarii.

Comandă acum:

Platformă educaţională