Eşti în căutarea schimbării? Ai ajuns unde trebuie. Bine ai venit!

Cine suntem? Cum am luat naştere? Care ne este misiunea? Te invităm să descoperi în rândurile care urmează!

Cum am luat naștere.

Psihologia schimbării” s-a născut în urma unor revalorizări interioare care au condus la o transformare ireversibilă a modului de gândire, simţire şi acţiune.

Dintr-o perspectivă a schimbării, considerăm că indiferent de domeniile noastre de activitate, particularitățile psihologice, mediul din care provenim, dacă facem abstracție de ceea ce ne definește pe fiecare la nivel de sine, nu vom reuși nicicând să aducem beneficii şi îmbunătăţiri concrete existenței noastre, cu tot ce aceasta cuprinde.

Viziunea noastră.

Sistemul de credinţă pe care ni l-am format, cât şi viziunea pe care o avem asupra vieţii, îşi are originea în trăirea experienţelor şi a evenimentelor de zi cu zi, într-un mod cât mai conştient, receptiv şi în acord cu nevoia de a cunoaşte şi înţelege.

Suntem de părere că oricât de mult ne-am strădui să îmbunătățim experiențele de viață , mediul în care activăm, societatea etc., dacă ignorăm cauza acestora, lumea noastră interioară, vom fi incapabili să concretizăm marea schimbare în mai bine spre care tindem cu toții.

Misiunea noastră.

Căutăm să naştem un interes pentru schimbare, construindu-ne mesajul printr-o continuă demonstraţie a necesităţii transformării naturii umane, ghidând atenţia celor care cu sinceritate caută să se înţeleagă pe ei înşişi, tot mai mult înspre interior. Către originea manifestării și cauza experiențelor de care în prezent avem parte.

Esenţa activităţii noastre.

Materialele pe care le promovăm nu caută să aducă vreun afront capacității de alegere în deplinătatea gândirii libere.

Ne dorim ca fiecare să devină tot mai apt din punct de vedere psihologic pentru a-și consolida existența pe un cumul de decizii tot mai obiective, clare și în absența oricărei contradicții.

Suntem adepţii conlucrării şi colaborării dintre toate fiinţele umane. Acceptăm şi respectăm dreptul de gândire şi credinţă al fiecăruia. Nu impune sisteme ideologie sau dogmatice.

Doctrina noastră este doctrina bunului simţ. Spunem ceea ce înţelegem şi suntem loiali şi recunoscători motivului schimbării noastre!

Căutăm, pe cât posibil, să ne îndepărtăm de subiectivismul emoțional, al gândirii condiționate de factori interni și externi, care înfluențează de o manieră sau alta acțiunea și, în consecință, propria viață.

Să fie schimbare!

Suntem adepți ai schimbării din simplul motiv că tot ceea ce există este supus unei continue transformări. Totul este într-o continuă mișcare. Păstrându-ne aceeași configurație internă, psihică mereu și mereu, vom sfârși inevitabil în a fi incapabili să ne adaptăm noilor circumstanțe pe care creația în sine le determină la nivel micro și macro.

Rezonezi cu noi? Te invităm să aprofundezi materialele pe care platforma noastră le pune la dispoziție!

Psihologia Schimbării

Platformă educaţională