A uita de tine însuţi…

Atunci când uităm de noi înșine, apar instinctele animalice care se dezlănţuie în corpul nostru. Din moment ce pun stăpânire pe noi, pierdem complet controlul și frâiele cumpătării . Așa devenim pe zi ce trece tot mai oribili… În noi se desfășoară o reacţie în lanț care ne conduce la degradare și involuție; o reacţie pe care nu reușim să o oprim…

Legea destinului…

Avem însă o şansă… Legea destinului, o lege valabilă a universului, nu permite circumstanțelor vieții să fie mereu aceleaşi. Chiar dacă nu este foarte cunoscută, legea destinului există şi are grijă ca noi să trecem prin perioade și timpuri diferite care ne aduc noi experiențe ale existenței vieții noastre. Dacă nu ne-ar guverna legea destinului, instinctele animalice care tind să ne domine, ar avea control total asupra noastră . Fără Legea destinului nu am reuși să asigurăm umanităţii un viitor, fiindcă ne-am distruge extrem de rapid .

Inteligenţa universului…

Inteligența Universului a creat anumite legi care ne guvernează. Sunt uimit de cât de mare este Înțelepciunea Universului. Mă uimeşte cum Universul se revelează pe Sine tuturor celor care vor să-i descopere misterele.

Când eram copil, căutam schimbarea. Dar nu știam ce este schimbarea. Când am devenit student, am cunoscut psihologia schimbării. De atunci sunt în curs de căutare și schimbare. A te schimba, pentru mine înseamnă a te întreba: Ce cauţi? Ce dorești? Ce utilitate poți să aduci societății? A te schimba înseamnă a te dărui cu totul celor din jur.