Îți urăm un călduros „Bun venit” pe platforma noastră!

Psihologia Schimbării

Descoperă „Psihologia Schimbării” accesând meniurile principale!

Îți dorești să afli cine suntem, ce anume promovăm, care este obiectul activității noastre? Te invităm să ne cunoști!

Părerea ta contează! Nu ezita să ne lași un comentariu referitor la ceea ce avem de oferit.

Promovăm schimbarea în măsura în care o experimentăm. În cazul în care consideri că putem îmbunătăți calitatea activităților noastre, te invităm să ne spui părerea ta!

Ce anume ne recomandă? Descoperă de unul singur, achiziționând publicațiile noastre! Click pe imagine!

În toate există un început! Noi așa am pornit la drum!

Psihologia Schimbării

Descriere
Psihologia schimbarii (ed tiparita – hardcover) – Autor. Ionut Leonard Corbeanu
Editura Letras, 2021
 
,,Psihologia schimbarii“, in calitatea sa de lucrare de cercetare si analiza a facultatii constiintei menite sa ofere sansa unei reale schimbari, imbinand elemente ce tin de stiinta, mistica, fenomenologie, psihologie aplicata si gnosticism contemporan, incearca sa nasca in profunzimile celui care cauta sa ofere raspuns nelinistilor sale nevoia de a descifra marile enigme cu privire la misteriosul sentiment care indeamna nu de putine ori sa ne intrebam:
Sa fie oare ceea ce traiesc totul? Mai poate exista si altceva in afara acestei mecanici rutinare, lipsita parca de scop si sens?
,,Psihologia Schimbarii“, in esenta, reprezinta un exercitiu al echilibrului care ofera cititorului o noua viziune cu privire la modul in care viata poate fi perceputa, inteleasa si asimilata sub forma experientei.
,,Psihologia schimbarii” testeaza limitele rationamentului conceptual, cauza a manifestarii noastre externe, supune analizei veridicitatea conceptului de realitate asa cum este inteles in mod comun si ofera amabilului cititor un sistem prin care, incepand chiar de astazi, poate incepe propria sa munca de definire si echilibru interior, in acord cu experienta particulara.
,,Psihologia Schimbarii“, carte care se adreseaza tuturor celor pasionati de autocunoastere, va invita la o calatorie eminamente interioara, cu scopul de a curata tot mai mult oglinda care reflecta ceea ce cu adevarat suntem la nivel intern si care nu este alta decat lumea in care traim.
Nu schimband lumea ne putem schimba pe noi! Ci lucrand necontenit asupra sinelui vom fi capabili sa reflectam in lume cea mai buna varianta a noastra insine!
A sculpta in gand este echivalentul artei in care materia si energia nu genereaza o dihotomie interna a realitatii conceptuale, ci se imbina in mod placut, armonios oferindu-i gandului inca din pantece, o noua forma a materializarii
.
https://letras.ro/product/psihologia-schimbarii-ed-tiparita/

Întoarcerea Filosofilor

Descriere
Întoarcerea filosofilor (ed. tipărită) – autor Ionuț Leonard Corbeanu– Editura Letras, 2020
Obiectivul prezentului material este de a scoate în evidență într-un mod cât se poate de simplu originea a ceea ce suntem, ce poate fi găsită, pătrunsă și înțeleasă doar îndreptând atenția spre interior. Căutând neîncetat în „locașurile filosofale ale propriului sine”.
Gândurile, dorințele, idealurile ce cuprind sistemele de investigare care au stat la baza oricărui conglomerat uman au fost generate mereu din ceea ce poartă denumirea de „interior”.
 A refuza sau nu această afirmație este un drept de nezdruncinat al fiecăruia.
Însă, pentru cel ce deja a plătit fructul înțelegerii sale cu sudoarea frunții pe tărâmul cercetării sinelui, acest fapt se dovedește a fi axiomatic.
Prin ceea ce este, lucrarea de față își propune să fie o oglindă a reflecțiilor asupra imensului tărâm psihologic în care cu toții ne avem existența și pe care într-un mod paradoxal ajungem să îl ignorăm în totalitate.
 Să nu uităm că orice rod mai mare sau mai mic ajunge să fie hrană pentru cel flămând. Rod al înțelepciunii pe care cândva eclesiastul l-a gustat. Și l-a gustat din plin!
Destinele nu sunt aceleași pentru toți, dar toți ne putem schimba destinele!

https://letras.ro/product/intoarcerea-filosofilor-ed-tiparita/

Întoarcerea

Descriere
Întoarcerea (ed. tiparita) – autor Ionuț Leonard Corbeanu– Editura Letras, 2020
În ciuda tuturor barierelor care de-a lungul timpului s-au format între indivizi ai aceleiași tagme universale, aceea
de om, mai presus de orice poziție, ordin sau etichetă care ne-ar putea diferenția pe oricare dintre noi, erudit sau mediocru, proletar sau burghez, fiecare a avut și își are itinerariul său de parcurs.
Traseul pe care însăși existența l-a conturat pentru fiecare, și chiar de nu este înțeles, pașii fiecăruia tot vor trebui să-l străbată. Acesta este un fapt!
În această călătorie individuală, din nefericire pentru trista noastră existență, ajungem să ignorăm ceea ce contează mai mult. Lumea interioară a fiecăruia care neîncetat dictează, fie somn sau veghe, noapte sau zi, fără ca noi nici măcar să ne dăm seama.
Putem ajunge să ne bucurăm de ceea ce viața poate oferi la un moment dat. De reușite de ordin material, social, chiar și moral. Orice, doar pentru a naște și alimenta satisfacția.
Fie că raportăm aceasta la plăcerile și dorințele noastre ori la competițiile în care cu toții suntem târâți, fie că ne place sau nu. Sau, prea bine, la tiparele asumate într-un mod forțat prin interacțiunea noastră cu mediul extern.
Toate acestea fără o judicioasă analiză prin orientare a atenției spre interior, pentru a palpa, trăi și simți viața care rezidă nu numai în afara noastră, ci cu adevărat și în ceea ce suntem. Asta este indiscutabil.
Trăim vremurile unor clipe înspăimântătoare, lipsite de fundament și substanță, în care individualitatea este redusă la cenușă, și tot ceea ce ne mai rămâne sunt doar structuri lăuntrice ce ni le-am însușit în baza experienței care dictează întregul parcurs al nostru existențial, de o manieră oarbă
și lipsită de sens. De la naștere până la moarte.
Ne raportăm la ceea ce vedem, și nu la ceea ce credem. La ceea ce ni se induce, și nu la ceea ce din interiorul nostru ar trebui să răsară, ca fundament a ceea ce ne definește, al particularității fiecăruia dintre noi, consecință a unei laborioase munci cu tine însuți.
Unicul și irepetabilul lipsesc, iar ceea ce fiecare ar trebui să fim nu există. Suntem și nu suntem în același timp. Aparențe, nimic mai mult. Iată aici rostul acestor lucruri. Sau, mai corect spus, motivul acestora.
Fiecare moment al vieții are savoarea sa. Înțelepciunea sa. Lecția sa. Fiecare etapă, fiecare context în care te afli reprezintă o oglindă, care reflectă lumea interioară ce te definește, aici și acum. Iată prilejul descoperirii a ceea
ce ești: momentul în care te manifești cu tot ceea ce el aduce. Din interior spre exterior. Aici e clipa marilor alegeri. A trăi pentru aparențe sau a descoperi realul din tine însuți. Ceea ce definește clipa. Ceea ce acum prin tine se manifestă.
Pentru cel ce scrie aceste rânduri, momentele incursiunii prin viață s-au conturat până la un punct sub forma acestui material ce nicidecum nu-și propune să epateze sub o formă sau alta. Reprezintă, înainte de toate, o dovadă pentru subsemnatul că, indiferent de segmentul vieții în care
te găsești, dacă reușești să-ți clarifici motivul vieții tale, poți transcende clipa și te poți încadra pe o octavă superioară vieții, în conformitate cu eforturile pe care le depui înspre propria ta autorealizare. Nimic nu este gratis. Totul costă. Schimbarea are prețul ei. Dar oare ce poate fi mai plin de sens și înțelegere decât conștientizarea propriei schimbări? Așa cum simte și crede fiecare.
Prin ceea ce s-a scris, mi-am demonstrat mie însumi că se poate. Fiecare își poate întoarce privirea spre el însuși, căutând neobosit punctul său de origine. Aceasta este întoarcerea! Spre ceea ce cu adevărat suntem.
Primește toată recunoștința mea pentru timpul acordat citirii acestor rânduri și fie ca pașii tăi să te ghideze spre ceea ce cu adevărat te definește.
https://letras.ro/product/intoarcerea-ed-tiparita/